Tomislav Brajnovic, Portret

Djeluje kao multimedijalni umjetnik koji kontinuirano izlaže u hrvatskim i međunarodnim galerijama i muzejima te objavljuje radove i tekstove na društvenim platformama. Od 2007. godine vodi projekt ‘Studio Golo Brdo’, umjetnički rezidencijalni program i galeriju suvremene umjetnosti u Istri. Autor je i projekta ‘Večera s umjetnikom’, a nedavno je pokrenuo seriju razgovora uživo pod nazivom ‘Duhovna revolucija’. Svoje umjetničko djelovanje velikim dijelom prebacuje u područje društvenih medija naglašavajući važnost i relevantnost poruke u realnom vremenu, proglašavajući poruku medijem.

Diplomirao je slikarstvo na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu 1999. godine u klasi profesora Đure Sedera. Poslijediplomski studij iz likovnih umjetnosti završio je na Central St. Martins College of Art & Design u Londonu 2003. godine.

Nositelj je kolegija Crtanje akta II i Crtanje ljudske glave na preddiplomskom studiju Likovne pedagogije. Na preddiplomskom studiju Primijenjene umjetnosti nositelj je kolegija Crtanje II i Crtanje akta I, a na preddiplomskom studiju Grafičkog dizajna i vizualnih komunikacija kolegija Crtanje II.

Katedra:
Intermedija
Studij/i:
GDVK & VKGD, LP, PU
Osobni web:
Email:
tomislav.brajnovic@apuri.uniri.hr

Kolegiji

Naziv
Semestar
ECTS
Kat/Prostorija
Termin
Detaljni opis
Crtanje ljudske glave
Crtanje ljudske glave
4
3
1/​110, 107
utorak / 13.15 – 15.50
PDF Nedostupan

Radovi nastavnika

Greenhouse 2003
Dictatura Ljubavi 2018
Direct Link 2018
Direct Link 2018 3
Direct Link 2018 2
Duhovna Revolucija 2020