Download

Ovogodišnji Sajam studentskih radova održat će se čak dva dana s otvorenjem u četvrtak, 20. lipnja 2024. u Galeriji SKC (Kružna 6, Rijeka). Ulaz slobodan!
Zakačite se za umjetnost. Zakačite umjetnost.

Na ovogodišnjem Sajmu studentskih radova izlaže čak 33 studentica, studenata i alumna APURI-ja. Otvorenje je u četvrtak (20. lipnja) od 16 sati, a osim izložbe organiziran je popratni program sve do 22 sata. Osvježenje je u organizaciji Kluba mladih, palačinke u suradnji s Urbanim separeom (s kojima usput oslikavamo ulicu), a za atmosferu je zadužen DJ belovic. Uz raznovrsnu ponudu crteža, grafike, printeva, tekstila, slikarskih i kiparskih radova, organizirano je i crtanje portreta uživo!

Sajmom, koji se već tradicionalno održava u Galeriji SKC, spajamo ljubitelje umjetnosti i studentice i studente umjetnosti. Osim predstavljanja riječkoj publici, cilj je izložbe povećanje vidljivosti studentskih radova u lokalnoj zajednici i stvaranje potencijalnih budućih suradnji. Tako svim zainteresiranima nudimo priliku pronaći unikatno umjetničko djelo kojeg će poželjeti ponijeti kući.

Pronađite unikatno djelo, zakačite se za umjetnost i ponesite je kući.

Izložba će biti otvorena i u petak 21. 6. 2024. od 17 do 20 sati. Ulaz slobodan!

Program Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci možete pratiti na službenim stranicama:

WEB: skc.uniri.hr

FB: skc.rijeka

IG: skc.ri

FB događaj

Instagram profil Sajma