Img 20240525 Wa0000

Odlukom Senata Sveučilišta u Rijeci pokrenut je projekt UNIRI brine s ciljem stručne i vršnjačke potpore namijenjene očuvanju mentalnog zdravlja i osiguravanju dobrobiti studenata i studentica na Sveučilištu u Rijeci, posebno tijekom prijelaznih razdoblja na početku i na kraju studiranja. Projekt provode Sveučilišni savjetovališni centar, Studentski zbor, Udruga studenata psihologije i Studentski zbor MEDRI sa partnerima. U okviru projekta provode se interaktivne radionice i predavanja na svim sastavnicama. Na Akademiji su provedene sljedeće radionice:

  • "Startaj osnaženo" 24. svibnja 2024. Radionica usmjerena na osnaživanju i pružanju podrške studentima_cama prvih godina studija.
  • “Nauči kako učiti” 15. svibnja 2024. Radionica usmjerena na razvoj vještina učenja koje su potrebne za uspješan studij.
  • "Zablistaj pred poslodavcem" 29. svibnja 2024. za studente završnih godina. Na predavanju su predstavljeni osnovni elementi životopisa i motivacijskog pisma, kako izbjeći najčešće pogreške prilikom prijave na natječaj te kako se pripremiti i ostaviti što bolji dojam na razgovoru za posao.