Aljosa Brajdic

Nositelj je kolegija Vizualne komunikacije i grafički dizajn na diplomskom studiju Vizualnih komunikacija i grafičkog dizajna.

Diplomirao je na Studiju dizajna, smjer Grafički dizajn i vizualne komunikacije, na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Prije Studija dizajna u Zagrebu volonterski je radio na lokalnoj televizijskoj stanici kao snimatelj i montažer, te kao autor animiranih i statičnih najavnih špica. Tijekom studija surađivao je s dizajnerom Borisom Ljubičićem, a nakon diplome je pokrenuo vlastiti studio za grafički dizajn i vizualne komunikacije. Radi na projektima dizajna vizualnih identiteta, oglašavanja, brendinga, dizajna knjiga i publikacija, web dizajna, te drugih projekata iz područja vizualnih i tržišnih komunikacija za klijente raznih profila i veličina, od malih obiteljskih tvrtki do međunarodnih korporacija. U početnim godinama samostalnog rada bavio se i komercijalnom fotografijom, snimanjem video spotova, te izradom reklamnih 3D animacija i statičnih 3D vizualizacija industrijskih proizvoda i arhitekture.

Detaljni izvedbeni planovi (login: AAI@edu.hr)

Katedra:
Dizajn
Studij/i:
GDVK & VKGD
Email:
aljosa.brajdic@apuri.uniri.hr